Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Inspirasjon

Sov godt

Vi elsker mykt sengetøy og lange, late morgener i sengen. Soveromsavdelingen vår fylles opp med høstnyheter– og enten du liker den koselige flanellfølelsen eller ønsker en strammere hotellfølelse med crispy sateng bør du finne en ny favoritt.

Hvordan velge riktig dørmatte?

Det er ingen tvil om at høsten er vakker – herlige farger, løv på bakken og deilig, frisk luft. Men selv om denne sesongen er aldri så fin kommer vi ikke utenom at den ofte drar med seg en hel del smuss og grus innendørs. Fortvil ikke, vi har samlet våre tips til hvordan du, ved hjelp av dørmatter, kan holde hjemmet

Årets hagemøbler

Årets hagemøbelkolleksjon er laget slik at du enkelt kan sette sammen de gruppene som passer hos deg – enten hjemme eller på hytta. Gjør uterommet klart for hygge og hvilepuls med fantastiske møbler akkompagnert av rustikke potter, vakre tekstiler og frodige planter. 

Iste i sommervarmen med Pukka

Denne oppfriskende isteen er perfekt på varme sommerdager for et forfriskende og oppkvikkende løft.

Piknik på stranden

Varmen som endelig har inntruffet, gjør at vi vil tilbringe hvert ledige øyeblikk utendørs. Å ta lunsjen på stranda gir et deilig avbrekk fra den vanlige hverdagen og har høy hyggefaktor! Hva med å overraske kjæresten, en god venn eller familien med en piknik en dag? Det er ikke så mye som skal til.

Sommerfest under trærne

Hvordan velge teppe

Et teppe kan forandre et rom ved å tilføre det mer varme og personlighet. Men hvordan orientere seg i en jungel av valgmuligheter? Her er noen gode tips til hva du bør tenke på.

Belysningsguide

Sakte, men sikkert, sniker høstmørket seg atter en gang innpå oss, og i tiden fremover blir derfor belysning og lamper ekstra viktig. Med riktig (og nok) belysning vil rommet både bli hyggeligere å være i, og interiøret vil bli mer harmonisk og gjennomført

Hvordan velge riktig sofa

En sofa er et av husets viktigste møbler, og å kjøpe ny kan virke som en stor og vanskelig avgjørelse. For hvordan finner du egentlig den riktige sofaen for deg og din stue? Hvor stor skal den være, og skal du kanskje velge hjørnesofa, eller hva med en sjeselong?

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way og living.

© 2023 Home & Cottage