Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

A casual way of living

September med Vibeke

Jeg er et skikkelig høstmenneske og elsker alt denne årstiden har å by på. Å kjenne den kjølige og klare luften mens jeg vandrer i skogen og sanker herlig naturmateriale er noe av det beste jeg vet, og jeg er like glad i å kose meg ute som inne i denne tiden.

Vibeke Svenningsen

Jeg er Vibeke Svenningsen, og jeg er frilansfotograf og -stylist. Jeg har ingen bakgrunn som hverken fotograf eller stylist, men da jeg startet bloggen «Vibeke Design» for 11 år siden våknet interessen for både foto og styling til live for alvor. I dag er jeg så heldig å kunne jobbe med akkurat det jeg elsker, og jeg både fotograferer og lager artikler for ulike magasiner og bøker rundt om i verden.

LarsSpiser

LarsSpiser ble jeg først kjent med en maidag i 2010. Han spiste seg inn i livet til en 39 år gammel kar fra Skien som inntil da hadde laget mat i det skjulte. Nå, 13 år senere, er LarsSpiser en godt integrert del av Lars Andernach Fredriksen, og jeg synes det er skikkelig fint å dele matgleden LarsSpiser har gitt meg med andre.

Høstakkefest

Vi kan takke det ustabile sommerværet for årets eventyrlige sopphøst. En varm og tørr forsommer, med en påfølgende fuktig juli og august, har ført til at denne høsten er en drøm for alle oss som sanker i skogen. Steinsopp, kantarell, piggsopp og andre matsopper fyller skog og soppkurver over det ganske land. Dette er høsten hvor selv en blind høne finner korn. Selv er jeg en lidenskapelig sanker. Jeg har tørket, syltet og spist sopp hver dag de siste ukene.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage