Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

A casual way of living

Vibekes januar

Godt nytt år, alle sammen! Tenk – et helt nytt år foran oss som vi kan fylle med masse inspirasjon og nye, kreative påfunn.

Lag pepperkakehus med Vibeke

I takt med at huset fylles med nostalgiske juledufter fra både granbar, juleblomster og julemat, vokser skapergleden i meg. Jeg er kreativ med flere ulike materialer i denne tiden, men det aller største prosjektet er når årets pepperkakehus skal skapes.

Spiselige julegaver

Endelig er tiden kommet for å starte opp med alle de fine førjultradisjonene. Advent er her, og de neste ukene frem mot jul er for mange av oss en tid vi ser frem til når dagene blir korte og mørket siger på.. Lys bli tent, julepynt blir tatt frem og forventningene til julehøytiden stiger. Barna produserer ønskelister, det gjøres klar kakebokser og rampenisser, og spillelistene på Spotify oppdateres med gammel og ny julemusikk.

Bresert lammeskank

Senhøsten er den perfekte tid for lam på menyen. Kjøttdisken hos slakteren bugner av alle stykningsdeler av lam, og det er kun fantasien som setter grensene. 

Lag årets adventsstake med Vibeke Svenningsen

November – den fine måneden hvor høsten er på hell, og forventningene mot advent og jul begynner å merkes i hele kroppen. Vinteren sniker seg innpå, og dagene er kortere enn nettene.  Denne måneden gir jeg deg mine beste tips til hva du kan fylle måneden med – og jeg viser deg hvordan jeg vil lage årets adventsstaker. Kanskje blir du inspirert til å lage din egen?

Mont d’Or - smeltet lykke på boks

Jeg elsker ost. Jeg elsker ost av alle slag, men for meg er det ekstra høytid når Mont d’Or blir tilgjengelig i norske butikker i begynnelsen av oktober.

Oktober med Vibeke

Oktober er virkelig min favoritt blant de fine høstmånedene våre, for det er nå naturens fargefest slår til for alvor. De vakre fargene inspirerer meg alltid til å skape noe, og denne måneden er det gresskarlykter og -dekorasjoner som står i sentrum for mitt kreative univers. 

September med Vibeke

Jeg er et skikkelig høstmenneske og elsker alt denne årstiden har å by på. Å kjenne den kjølige og klare luften mens jeg vandrer i skogen og sanker herlig naturmateriale er noe av det beste jeg vet, og jeg er like glad i å kose meg ute som inne i denne tiden.

Vibeke Svenningsen

Jeg er Vibeke Svenningsen, og jeg er frilansfotograf og -stylist. Jeg har ingen bakgrunn som hverken fotograf eller stylist, men da jeg startet bloggen «Vibeke Design» for 11 år siden våknet interessen for både foto og styling til live for alvor. I dag er jeg så heldig å kunne jobbe med akkurat det jeg elsker, og jeg både fotograferer og lager artikler for ulike magasiner og bøker rundt om i verden.

Høstakkefest

Vi kan takke det ustabile sommerværet for årets eventyrlige sopphøst. En varm og tørr forsommer, med en påfølgende fuktig juli og august, har ført til at denne høsten er en drøm for alle oss som sanker i skogen. Steinsopp, kantarell, piggsopp og andre matsopper fyller skog og soppkurver over det ganske land. Dette er høsten hvor selv en blind høne finner korn. Selv er jeg en lidenskapelig sanker. Jeg har tørket, syltet og spist sopp hver dag de siste ukene.

LarsSpiser

LarsSpiser ble jeg først kjent med en maidag i 2010. Han spiste seg inn i livet til en 39 år gammel kar fra Skien som inntil da hadde laget mat i det skjulte. Nå, 13 år senere, er LarsSpiser en godt integrert del av Lars Andernach Fredriksen, og jeg synes det er skikkelig fint å dele matgleden LarsSpiser har gitt meg med andre.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage