Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvordan innrede gangen

Gangen er hjemmets førsteinntrykk, og et rom som krever funksjonelle løsninger som hjelper deg å holde orden i en travel hverdag.  Med enkle grep kan du få en gang som oppfyller dine behov, og som det er ekstra hyggelig å komme hjem til.

Man har ofte begrenset med plass i gangen, så det gjelder å tenke smarte oppbevaringsløsninger.

Tenk oppbevaring

De fleste har begrenset plass til oppbevaring i gangen, så her gjelder det å utnytte plassen maksimalt. En skjenk eller kjøpmannsdisk har mange bruksområder, og du kan plassere både belysning, speil og hyggelig dekor på toppen.

Et tips er at hvert familiemedlem har egne skuffer. Marker de gjerne med navntag.


Vår favoritt

Rockwood er en kjøpmannsdisk med mye oppbevaringsplass, og her kan du enkelt holde orden på skjerf, luer, votter osv.


Vi får aldri nok kurver, de kan brukes til så mangt, og gjør oppbevaringen mer dekorativ. Sett for eksempel frem en kurv til luer, votter og lignende som barna ofte legger fra seg.

Ettersom gangen er det første rommet gjestene dine ser, er det hyggelig å gi den ett personlig preg, og la den gi uttrykk for hvem som bor i huset.

Unngå jakker på gulvet

Ha knaggrekker lett tilgjengelig ved inngangen slik at gjestene enkelt kan henge fra seg jakken når de kommer inn. Har du barn kan det være lurt å henge en knaggrekke i barnas høyde slik at de lett når opp for å henge av seg.

Øk romfølelsen

Et speil er for mange et must i gangen, og i tillegg til å være dekorativt øker det romfølelsen i rommet slik at det virker større.  Har du god takhøyde kan det være veldig flott med et stort speil over skjenken, eller hva med et helfigurspeil like ved utgangen slik at du kan ta en siste kikk i speilet før du går ut. Har du ikke så god plass kan et lite rundt speil være et godt alternativ.

Belysning

Belysning er alfa omega i gangen. Lag en helhetlig plan over hva du trenger av lys i rommet. Det viktigste er en god allmennbelysning som taklamper og spotlights, over garderoben kan det være lurt med punktbelysning, og en bord- eller vegglampe blir flott over kommoden som stemningslys.

Dørmatter

Ved å ha en tykk og robust dørmatte ved inngangsdøren unngår du å få sand og søle inn i selve gangen, både praktisk og lekkert. 


Tenk slitesterke materialer i gangen, et sisalteppe er lett å holde rent og trekker ikke til seg støv.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage