Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Et univers av tidløs sjarm

Et univers av tidløs sjarm og uendelig med romantikk – den fortryllende franske landstilen ønsker vi våren velkommen med...

Vi har valgt navnet «timeless charm», som er inspirert av åsene i Provence og det franske landskapet. Denne innrednings stilen er en hyllest til enkelhet som er like elegant som avslappet.

La deg inspirere av bleke pasteller, mykt hvitt og subtile beigetoner. Blanding av rustikke materialer, som værslitt tre, børstet lin og naturlig keramikk som gir rommet en følelse av autentisitet. Resirkulerte materialer bærer spor av tidens gang sammen med blomstermønstrede tekstiler.

Dekorer med lette gardiner av lin og romantiske puter. Detaljene innenfor denne stilen er nøye utvalgt, fra kurver og rotting til delikate lamper som kaster et magisk lys over rommet.

Fransk landstil «timeless charm» er en innredning stil med komfort, eleganse og elementer fra naturens egen skjønnhet. 

La deg inspirere av denne tidløse vakre stilen, der enkelhet og raffinement forenes.Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage