Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Høstkos

Med sommeren som et tilbakelagt kapittel, er atter en gang den deilige høsten her. Dagene blir kortere og luften skarpere, hele naturen vil snart være i en fargerik forandring av varme, rause farger. I takt med at høsten gjør sitt inntog, trekker vi inn til tente lys, til tekoppen, under pleddet, med fyr i peisen og høstværet lekende utenfor.


Vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen har gjort sitt skjønne orangeri klart til høstkosen – bli med inn og la deg inspirere.

Med varme pledd og myke puter er det fristende å krølle seg sammen og finne hvilepulsen. Lune tekstiler myker opp interiøret og gjør det lett å holde varmen når høstlufta blir kjøligere.

Tente lys i lykter og lanterner er et must når høstmørket sakte men sikkert sniker seg innpå oss. Skap den innbydende stemningen og plasser små lyskilder i kriker og kroker, på bordene og i vinduskarmen.

Om høsten bugner både epletrær og butikker av deilige, norske epler, så hvorfor ikke utnytte eplesesongen og lage Vibekes rustikke eplekake?

Og med tente lys, lune tekstiler og duften av epler, kanel og sukker i hele huset gjenstår det bare å senke skuldrene og nyte høstkosen!


Nyyt!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage