Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Belysningsguide

Sakte, men sikkert, sniker høstmørket seg atter en gang innpå oss, og i tiden fremover blir derfor belysning og lamper ekstra viktig. Med riktig (og nok) belysning vil rommet både bli hyggeligere å være i, og interiøret vil bli mer harmonisk og gjennomført.

Gulvlamper

En gulvlampe kan være mye mer enn bare en leselampe – den kan også bidra til en mer stemningsfull belysning enn hva taklyset gir alene. Velg gjerne en dimbar variant, eller bruk en ekstern dimmer slik at du enkelt kan kontrollere hvor sterk belysning du ønsker.

Vegglamper

Vegglamper har mange bruksområder og kan brukes både i trappen, på soverommet, på badet, over kjøkkenbenken eller i gangen. Tenk gjennom hvilke behov lampen skal fylle, skal den brukes som leselampe eller kun som dekorlys? Er det vesentlig å finne en som kan svinges eller vippes?

Tips!

Velg en dekorpære  
i stedet for vanlig lyspære  
dersom pæren er synlig.

Taklamper

En taklampe kan virkelig fungere som et blikkfang i rommet! En stor lysekrone i taket blir fort et smykke i interiøret. Ønsker du noe mer subtilt kan kanskje pendel med en kul dekorpære være noe for deg? Utvalget av taklamper er stort, så tenk gjennom behovet og bruksområdet før du bestemmer deg.

Bordlamper

En bordlampe passer inn i de fleste rom og kan brukes til så mangt. Fra nattbordet kan den gi et lunt og behagelig lys til soverommet, og i entreen kan den være et lekkert dekorelement på kommoden. Ønsker du en tidløs variant med klassisk lampeskjerm, eller en strammere lampe med lekker dekorpære? Det finnes en bordlampe til enhver stil og til ethvert behov.

Tips!

Forny lampen din med  
ny lampeskjerm

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage