Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Borddekking til vårens festligheter

Våren er tid for festlige tilstelninger, og du skal kanskje arrangere dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre høytideligheter i år. La deg inspirere av de flotte bildene vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen har tatt.

Bordet er dekket i en lys og naturlig tone som kan gi deg inspirasjon til dine egne forberedelser. Ved å kombinere glass og lin får du et harmonisk uttrykk hvor maten kommer i fokus. Tenk helhet i farger og materialer.

I denne settingen er det brukt Mille servise, kombinert med de skjønne lin-serviettene Viola med broderi. Ønsker du det lille ekstra til hver kuvert, er friske blomster en unik måte å pynte det lille ekstra med.

Tips!

Ønsker du å dekke på som resturantene gjør? Vi har laget en borddekkingsguide


Perfekt i glasset

HC Premium cider er en herlig forfriskende, alkoholfri og småskalaprodusert eplecider. Dett er et premium alkoholfritt alternativ. Produktet er produsert med svensk kildevann.

La kreativiteten blomstre!

Vær raus med blomster, og lag en stor bukett som plasseres sentrert på bordet, eller fyll små vaser med enkelt blomster og lag ett vakkert spill ut av det.

Vi håper du har fått hentet litt inspirasjon til dine festlige tilstelninger i utover våren og sommeren!


God fest!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage