Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Soverommet

Har du tenkt over at soverommet faktisk er det rommet vi tilbringer flest timer i løpet av livet? Det er det første vi ser når vi våkner om morgenen og det siste vi ser når vi lukker øynene om kvelden. Her inne vil vi kjenne på ro, velvære og at dagens stress og bekymringer smelter bort.

Hvilket sengetøy man velger påvirker stemningen i rommet, og å legge på et nytt sett er en effektiv måte å fornye det på. Re opp med et sett i nydelig design, behagelige farger og et tekstil du foretrekker. Et mykt og deilig sengetøy gir god komfort og bidrar også til en god natts søvn. Finn ditt favorittsett blant vårt rike sortiment og velg mellom kvaliteter som bomull, sateng, krepp, lin og flanell.

Tips!

Luft soverommet godt hver dag for slippe gammel luft ut og den friske luften inn..

En stor og god hotellpute gir soverommet den luksurisøse hotellfølelsen, samt at den gir deg god støtte hvis du liker å lese eller se på tv i sengen.  Vi har et stort utvalg i hotellputetrekk og sengeløpere som passer til sengesettene våre, slik at du enkelt kan gi soverommet en vakker helhet.

Det finnes lite som slår følelsen av å legge seg i nyvasket sengetøy!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage