Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Vibeke Svenningsen

Jeg er Vibeke Svenningsen, og jeg er frilansfotograf og -stylist. Jeg har ingen bakgrunn som hverken fotograf eller stylist, men da jeg startet bloggen «Vibeke Design» for 11 år siden våknet interessen for både foto og styling til live for alvor. I dag er jeg så heldig å kunne jobbe med akkurat det jeg elsker, og jeg både fotograferer og lager artikler for ulike magasiner og bøker rundt om i verden.

Harmoni i interiøret skaper jeg med både tapeter, tekstiler og møbler, og jeg er svak for det rustikke og landlige utrykket – både på vårt sjarmerende torp i Sverige og her hjemme. Det er ganske sprøtt å tenke på at alt begynte her i hjemmet vårt hvor jeg stylet og viste frem det som begeistret meg gjennom årstidene. Og årstider lar jeg meg fortsatt inspireres av – det er et dominerende utrykk gjennom alle mine bilder. Tenk så heldige vi er her i landet vårt – med fire unike sesonger å hente inspirasjon av.


Her hos Home&Cottage håper jeg å inspirere deg til og gjøre maks ut av de ulike månedene – gjennom den blomstrende sommeren, utover den rause høsten, gjennom hele den vakre vinteren og til den sjarmerende våren. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så finner du meg på @vibekedesign på Instagram.

Les artiklene

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage