Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvordan lage din egen iste i sommer?

Oppskrift på iste med Pukka-te

Sommeren er her, og det er på tide å nyte forfriskende drikker på varme sommerdager. Hva med å prøve noe nytt og lage din egen deilige iste? Denne enkle iste- oppskriften på Pukka Blackcurrant Beauty vil garantert kjøle deg ned i sommervarmen.


Tilberedes på 20 minutter (så, la stå over natten)


Ingredienser (til 4 personer)

4 te-poser Pukka Blackcurrant Beauty

1 håndfull blåbær eller bær etter eget ønske

Honning etter smak

Isbiter

Fremgangsmåte


 Start med å koke vann og tilsett de fire te-posene Pukka Blackcurrant Beauty i en stor mugge. La teen trekke i 5-7 minutter, eller til den når ønsket styrke. Fjern deretter te-posene og la teen avkjøle seg til romtemperatur.


Når teen er avkjølt, tilsett en håndfull bær i muggen. Bærene vil gi isteen en herlig og naturlig sødme. Ønsker du litt ekstra sødme, kan du tilsette honning etter smak. Juster mengden honning basert på hvor søt du vil ha isteen. Rør godt rundt for å blande alle ingrediensene sammen. Deretter tilsetter du isbiter for å gjøre isteen ekstra forfriskende.


Sett muggen i kjøleskapet og la den stå over natten. Da vil smakene få tid til å blande seg sammen og lage den perfekte isteeen. Neste dag, når isteen har stått lenge nok, er den klar til å serveres. Hell den over i glass med ekstra isbiter og friske bær for en elegant og forfriskende presentasjon.

Nyt din hjemmelagde iste i sommersolen, del den med venner og familie for å spre sommerglede! Iste-oppskriften er perfekt til avkjøling på varme sommerdager med sin gode og friske smak.Kos deg!Se vårt utvalg av pukka-te her

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage