Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvordan velge riktig spisebord?

Hvilket spisebord skal du velge? Vi har samlet noen tips som kan hjelpe deg på vei.

MÅL ROMMET

Før du begynner å se etter et spisebord burde du måle rommet der det skal plasseres. Dette vil hjelpe deg med å avgrense søket og sikre at bordet passer godt inn i rommet uten å virke for stort eller for lite.

BESTEM DEG FOR STØRRELSE

Velg et bord etter hvor mange personer som vanligvis vil bruke spisebordet og vurder om du trenger ileggsplater. Husk også å ta hensyn til eventuell ekstra plass du trenger for å strekke deg eller bevege stoler.

VELG RIKTIG FORM

Spisebord kommer i ulike former som firkantede, ovale og runde. Tenk på størrelsen og formen på rommet, runde spisebord kan for eksempel være praktiske om man har mindre plass, men til et luftig rom kan det være fint med et stort firkantet bord.

VURDER MATERIALE

Spisebord kommer i ulike materialer, det er derfor fint å tenke på hvordan følelse du vil ha hjemme. Trebord gir ofte en varm og innbydende følelse, mens bord i andre materialer kan gi en strammere og mer moderne look.

TENK PÅ VEDLIKEHOLD

Ta hensyn til hvor mye tid og energi du er villig til å bruke på å vedlikeholde spisebordet. Noen materialer krever mer regelmessig vedlikehold enn andre.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage