Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Julegavetips

Julen står for tur igjen, og for mange kommer den raskere enn vi først har planlagt. Så var det disse julegavene da... For hva gir man til hun som bare ønsker seg snille barn til jul eller han som ikke vet helt hva han ønsker seg? Eller til din gode venninne? For å hjelpe deg litt på vei har vi laget en samling av våre beste gavetips til de du er glad i og bryr deg om- også til våre søte firbente venner.

Til henne

Hun som har alt? Hun som betyr alt? Hun som alltid er der for deg? Eller hun som ikke ønsker seg annet enn snille barn til jul? Hvem hun er, vet nok bare du, men her har vi samlet våre beste julegavetips til henne. Verdens beste mamma, mormor, svigermor, venninne, kjæreste og svigerinne. 


Til han

Han som ikke vet hva han ønsker seg? Han som er en stor godte mums? Han som alltid hjelper til? Hvem han er vet nok bare du, men her har vi samlet våre beste julegavetips til han. Verdens beste kjæreste, kompis, morfar, svigerfar, og svoger.


 • undefined undefined

 • undefined undefined

 • undefined undefined

 • Til våre firbeinte venner

  Her har vi samlet de beste gavetipsene til våre firbeinte venner  Unike vintage gavetips

  utvalg av ulike, unike vintageskatter som ingen andre har maken til 

  Fant du likevel ikke det du hadde tenkt deg? Da kan vi tipse om spiselige julegaver, som vår samarbeidspartner LarsSpiser har laget for oss. Og har du ikke tid til å lage alle slag, så er det godt å gi noe snacks som du pakker inn i vakkert innpakningspapir. Og hvorfor ikke pynte gaven med en julekule eller to for å lage presangene dine ekstra unike og personlige denne julen?

  Vi ønsker deg en god førjulstid!

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage