Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

LarsSpiser

LarsSpiser ble jeg først kjent med en maidag i 2010. Han spiste seg inn i livet til en 39 år gammel kar fra Skien som inntil da hadde laget mat i det skjulte. Nå, 13 år senere, er LarsSpiser en godt integrert del av Lars Andernach Fredriksen, og jeg synes det er skikkelig fint å dele matgleden LarsSpiser har gitt meg med andre.


Jeg lever dagene sammen med mine to barn og katten Bjørn. Jeg arbeider som leder på et sykehus og fyller arbeidsdagene med kollegaer og pasienter. Mine gleder i livet dreier seg som oftes rundt barna, musikk, båtliv, enkle dager i et naust, kunst og venner. Alltid med mat og bordets gleder som bakteppe, metode og mål.


Mat er mitt kjærlighetsspråk og lidenskap, og det viktigste redskap jeg har for å legge til rette for gode møter med min flokk. Det er rundt bordet og på kjøkkenet samtalene løsner. Det er der gleder, sorg, og livet som det faktisk er, lettest deles.


I Norge er vi heldige som er velsignet med rik tilgang på gode råvarer. Og mitt beste råd for å lykkes på kjøkkenet er å benytte seg av råvarer når de er i sesong og på sitt beste.

Jeg liker å dele mine oppskrifter slik at du slipper nerdingen. Da kan du konsentrere deg om en oppskrift som fungerer og heller legge hjertet i tilstedeværelse rundt bordet hjemme hos deg.


Håper du blir inspirert til å koke og til å skape gode øyeblikk for dine gjennom oppskriftene jeg deler her hos Home&Cottage. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så finner du @larsspiser på Instagram og Facebook.

Les artiklene

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage