Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hurra for 17. mai

17. mai er vi så glad i – og noe av det beste med dagen er å stelle i stand til en hyggelig sammenkomst med familie og venner, synes i hvert fall vi. Vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen har pyntet et feststemt bord som kan inspirere deg når du snart skal i gang med nasjonaldagens borddekking.

Foto: Vibeke Svenningsen


Norges nasjonaldag er en folkefest kjent langt forbi landegrensene, og i tillegg til barnetog, sekkeløp og korpsmusikk er 17. mai-frokost med venner og familie en utbredt tradisjon. Med borddekking i rødt, hvitt og blått er du allerede langt på vei for å få den rette stemningen.
Dekk bordet som restaurantene gjør

Med en hvit lin duk og et hvitt servise blir basen ren og delikat. Pynt serviettene med friske blomster i våre nasjonale farger for å få en unik bordpynt. Bruk hamptråd eller serviettringer.


Og vi er helt sikre på at de nye glassene våres Happy vil gjøre seg perfekte for både små og store denne dagen, fyll de med rød saft, eller bruk de som dessert skåler og server rød gele med vaniljesaus og friske blåbær på toppen!

Små flagg, nasjonalbånd og sløyfer setter prikken over i’en på en av de hyggeligste dagene i året.Vi ønsker alle en herlig 17-mai!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage