Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

La deg inspirere

Hurra for 17. mai

17. mai er vi så glad i – og noe av det beste med denne dagen er å stelle i stand til en hyggelig sammenkomst med familie og venner, synes i hvert fall vi. Vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen har pyntet et feststemt bord som kan inspirere deg når du snart skal i gang med nasjonaldagens borddekking.

Borddekking til vårens festligheter

Våren er tid for festlige tilstelninger, og du skal kanskje arrangere dåp, konfirmasjon, bryllup eller andre høytideligheter i år. La deg inspirere av de flotte bildene vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen har tatt.

Våre beste tips til påskekosen

Påsken er like rundt hjørnet, og vi gleder oss til late dager fylt med kos, avslapning og tid med familie og venner.  Vi feirer også at våren er på vei, og fyller hjemmet med lyse farger, friske blomster og skjønn påskepynt.  Få våre beste tips til hvordan du enkelt kan gjøre hjemmet eller hytta klar for påskekos.

Et univers av tidløs sjarm

Et univers av tidløs sjarm og uendelig med romantikk – den fortryllende franske landstilen ønsker vi våren velkommen med...

Hvordan innrede gangen

Gangen er hjemmets førsteinntrykk, og et rom som krever funksjonelle løsninger som hjelper deg å holde orden i en travel hverdag.  Med enkle grep kan du få en gang som oppfyller dine behov, og som det er ekstra hyggelig å komme hjem til. 

Vår favoritt - Adirondack stol

Tenk deg at du sitter på fjellet, gradestokken viser blått, snøen glitrer og solstrålene har så vidt begynt å varme. Bålpannen er tent og snart skal dere alle samlet for å drikke varm kakao og grille pølser med venner eller familie.

Vinterferien står for tur

Det er vinterferie tid og mange tar turen til fjells i disse dager. Det er godt med snø over hele landet og skiløypene blir flittig brukt. Det er grillet pølse på fjellbjørkbål, blåswix og kvikklunsj, -fri fra lekser og tid til lek.

Julegavetips

Julen står for tur igjen, og for mange kommer den raskere enn vi først har planlagt. Så var det disse julegavene da... For hva gir man til hun som bare ønsker seg snille barn til jul eller han som ikke vet helt hva han ønsker seg? Eller til din gode venninne? For å hjelpe deg litt på vei har vi laget en samling av våre beste gavetips til de du er glad i og bryr deg om- også til våre søte firbente venner.

Kalendergavetips

Desember er den måneden i året hvor vi har mest fokus på å glede andre. Det ligger mye omtanke bak julepresangene vi gir til dem vi er glad i, og mange av oss lar givergleden strekke seg gjennom hele desember ved å gi daglige, små gaver til våre nærmeste. 

Ventetiden er snart over...

Mykstart førjulstiden med vintergrønne kranser og små trær, tenn enda flere lys og finn frem skinnende stjerner, slik at den gode, kriblende følelsen i magen kan begynne enda litt tidligere...

Farsdag

Søndag 12. november er det farsdag! Ikke glem å gjøre litt ekstra stas på en trygg, god og snill farsfigur

Høstkos

Med sommeren som et tilbakelagt kapittel, er atter en gang den deilige høsten her. Dagene blir kortere og luften skarpere, hele naturen vil snart være i en fargerik forandring av varme, rause farger. I takt med at høsten gjør sitt inntog, trekker vi inn til tente lys, til tekoppen, under pleddet, med fyr i peisen og høstværet lekende utenfor.

Village genser

Høsten er tid for innekos og mange forbinder den med varm te, fyr i peisen og et nytt strikkeprosjekt. Derfor har vi, i samarbeid med Tove Lindtein, laget en vakker genser i det mykeste garnet som vi gleder oss til å bruke utover høsten og vinteren

Sommeridyll på torpet

I landlige omgivelser på torp Ekekullen i Sverige møter vi Vibeke Svenningsen og Hans Petter. De har satt i stand torpet fra 1912, med et ønske om å finne tilbake til det opprinnelige uttrykket. Resultatet ble et sjarmerende sommerhus som oser av sommeridyll.

Sommerfest under trærne

La deg inspirere av vår vakre borddekking når du inviterer til årets sommerfest. Med deilige tekstiler, nydelige serviser og noe godt i glasset ligger alt til rette for å skape en magisk sommerkveld! 

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage