- Hjem
- Inspirasjon
- Mat
- Artisjokk pesto & burrata pizza
Artisjokk pesto & burrata pizza
Dette er den perfekte pizzaen til de kveldene du har lyst på en skikkelig god pizza, men også en digg salat!
Du trenger
1 pakke Nicolas Vahe pizzadeig, eller en pizzadeig du setter fra bunnen av
Nicolas Vahe pesto
Nicolas Vahe olivenolje
Nicolas Vahe trøffelolje
1 glass artisjokk
1 burrata
Ruccola
Fersk basilikum
Fersk dill
Pinjekjerner
Sitron
Slik gjør du
Lag pizzadeigen som anvist på pakken, eller fra bunnen av dersom du har god tid og vil gjøre det selv. Kjevle den ut, dekk den i en generøs mengde pesto og topp den med artisjokker før du steker den i ovnen til den er sprø på utsiden og perfekt myk inni.
Mens pizzaen er i ovnen blander du sammen en neve ruccola med litt olivenolje, noen blader basilikum og dill, og saften fra noen båter sitron.
Umiddelbart idet pizzaen kommer ut av ovnen, legger du på burrata. La den ligge på i noen minutter så den smelter – for smeltet ost er noe av det beste som finnes, eller hva?
Når osten har beveget seg mykt utover pizzaen topper du med ruccolablandingen, pinjekjerner og noen dråper trøffelolje. Og deretter har du bare én jobb å gjøre – nyt!
Håper det smaker!