Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Vinterferien står for tur

Det er vinterferie tid og mange tar turen til fjells i disse dager. Det er godt med snø over hele landet og skiløypene blir flittig brukt. Det er grillet pølse på fjellbjørkbål, blåswix og kvikklunsj, -fri fra lekser og tid til lek.

Det er alltid hyggelig å samles rundt et bål, og med et bålfat kan du enkelt lage ditt eget bål hjemme. Hva med å arrangere akedag med gode venner og familie, grille pølser eller pinnebrød og kose seg på lune skinnfeller?

Du finner og et stort utvalg ulike skinnfeller i butikkene våre, utvalget kan variere fra butikk til butikk så dersom du finner det perfekte skinnet kan det være lurt å slå til!

Hold deg varm med lune pledd og en smakfull kopp te

Det er fortsatt kaldt i vinterferien, spesielt på fjellet. Så det kan være lurt å ha et mykt og lunt pledd liggende, når gradestokken kryper nedover. Husk også å ta med deg favoritt teen din fra Pukka, denne økologiske teen finnes i mange ulike smaker, så du finner garantert en som faller i smak.

Vi anbefaler!

Emilie ullpledd er i en deilig myk, varm og fluffy ull blanding. Dette ullpleddet gir deg garantert en lun og deilig følelse. Pleddet er 130x170 cm og har vakre tykke frynser

Vi lever travle liv og dagene går ofte litt for fort avgårde... Da er det viktig å finne de små pusterommene. En liten kosestund der du slapper helt av og kjenner at du lever.

Det er vel kanskje derfor vi nordmenn er så glade i å reise på hytta, eller innrede en liten kosekrok i hjemmet vårt. Et sted der vi kan slappe av med noe godt i glasset, en spennende bok eller kanskje et inspirerende interiørblad. Et sted der tankene kan få fritt spillerom og vi bare kan nyte...God vinterferie!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage