Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Durance – en favoritt til tøyvask

Durance var de aller første som startet med rene husholdningsprodukter før noen andre engang hadde tenkt tanken, og i løpet av 30 år har disse fantastiske produktene blitt favoritter i norske hjem.


Dette er naturlige og velduftende produkter til tekstiler, som inneholder økologiske, eteriske oljer. Produktene baserer seg på tradisjonelle oppskrifter fra Provence og inneholder naturlige ingredienser.

Alle produktene i tekstil-serien til Durance er kjent for å hjelpe til med å fjerne midd på lav temperatur. De er derfor ekstra populære ved vask av sengetøy. Produktene er ekstra skånsomme mot tekstilene og kan selvsagt også trygt brukes på både ull og silke, i tillegg til bomull og andre materialer. Resultatet etter vask er som alltid: rene, myke og velduftende tekstiler.

Det er den lille ekstra luksusen i hverdagen..

Når du for eksempel tar ut et nyvasket håndkle på badet, eller legger på nytt sengetøy, og du kjenner den milde aromaen av din favorittduft omfavne deg. Hvor du vet at vaskemiddelet som ble brukt gjør godt for både deg - og miljøet!

Produktene inneholder rene og optimaliserte formler som er uten fargestoffer, uten kontroversielle konserveringsmidler, uten optiske blekemidler og uten ingredienser av animalsk opprinnelse. Alle variantene etterlater tekstilene skinnende rene, myke og ikke minst herlig velduftende.

Produktene er laget i Frankrike, hos Durance i Grignan, og kommer i resirkulerte plastflasker, som er 100 % resirkulerbare og gjenfyllbare.

Bli kjent med produktene

Verbena

La verbena tøymykneren og klesvask være med på å gjøre tekstilene dine himmelsk myke og gi dem en forfriskende og fengslende duft.

Verbena-duften med sine friske og grønne toner er utviklet i samarbeid med Durance sine mester-parfymerer fra Grasse. Lukk øynene og la deg omfavne den forfriskende duften av solmodne verbenablader som frigjør sine subtile sitronaromaer! Herlig friskt!


Duftpyramide

Toppnoter

Verbena, Sitron, Petitgrain

Hjertenoter

Sitrongress, Jasmin

Basenoter

Rosentre, Geranium, Sitron

Lavendel

Lavendel klesvasken og tøymykneren er med på å gjøre tekstilene dine himmelsk velduftende. En duft av Provence, med en frisk, beroligende og avslappende duft av lavendelblomster.


Lavendelduften er inspirert av lavendelmarkene som omgir Durance i Grignan, i Drôme Provençale, og ble utviklet i samarbeid med deres mester-parfymere fra Grasse. Duften av lavendel er kjent for å ha en beroligende og avstressende virkning, og har en mildhet som hjelper til med å skape en avslappende atmosfære i hjemmet ditt. Lavendelens duft er ofte beskrevet som blomstrende og urteaktig, med subtile undertoner av sødme og friskhet.


Duftpyramide

Toppnoter

Lavendel, Rosmarin, Eukalyptus

Hjertenoter

Lavendel, Muskatsalvie, Kryddernellik

Basenoter

Patchouli, Musk, Sedertre

Viste du at...?


1.

Tøymykneren består av 95 % ingredienser av naturlig opprinnelse og med overflateaktive stoffer av vegetabilsk opprinnelse.

2.

Klesvasken består av 80 % ingredienser av naturlig opprinnelse og er uten optiske blekemidler.

3.

Effektiv på vask av tekstiler fra 30°C, og behandler tekstilene dine helt forsiktig og mildt.

Cotton Flower

Senk tekstilene i et hav av mykhet med hver vask takket være tøymykneren og klesvasken med den ømme og omfavnende duften av bomullsblomst.


Bomullsblomst, eller Fleur de Coton, er en ikonisk duft fra huset Durance som ble utviklet i samarbeid med deres mester-parfymere fra Grasse. Den ømme og milde duften av bomullsblomster etterlater en myk, mild og delikat aroma som bidrar til en følelse av velbehag. Det er som om klærne dine blir innhyllet i en delikat og behagelig duft som gir en følelse av komfort og velvære.


Duftpyramide

Toppnoter

Bergamott, Bomullsblomst, Fiol

Hjertenoter

Rose, Jasmin, Iris

Basenoter

Sandeltre, Musk, Héliotrope

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage