Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvilken dørmatte skal du velge?

En dørmatte er også en del av interiøret, og mange ønsker seg en som kan matche resten av hjemmet. For ikke bare er dørmatten din noe av det første gjestene ser når de kommer på besøk – den hjelper også til med å hindre smuss og søle fra å bli med videre inn i huset

Visste du..?

Visste du for eksempel at den mest effektive måten å redusere smuss og søl inn i gangen, er å plassere både en matte utenfor døren, og en innendørs?

Utenfor er det lurt å plassere en matte med en form for skrapefunksjon, som gjør at du kan skrape smuss og søl av skoene før du går inn. Hvilket materiale du skal velge på din utendørs dørmatte avhenger i stor grad av hvor mye vær og vind den utsettes for. Kommer den til å bli utsatt for mye vann og fuktighet er et lurt å velge en matte av gummi, som gjør at den er motstandsdyktig mot væske. Dørmatter i gummi er enkle å rengjøre – de trenger kun å spyles rene.

Tips!

Det kan være lurt å legge et teppeunderlag under, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Ett teppeunderlag sørger for luftsirkulasjon mellom gulv og teppe, i tillegg vil det også beskytte gulvet ditt, da det hindrer at smuss og støv gnisser mot gulvet.

Våre matter i sisal med bomullskant gir et naturlig og stramt uttrykk som passer godt inn i de fleste miljøer. Sisal er et naturfiber som hentes fra bladene til sisal planter. Naturfiber er antistatiske og trekker derfor ikke til seg støv, noe som gjør matter i sisal til et godt alternativ innendørs.

Et annet, godt valg når det kommer til innendørs dørmatter, er matter i naturmaterialet jute. Jute er et slitesterkt materiale som tilfører rommet lunhet og varme med sitt jordnære, naturlige utseende.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage