Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvilken dørmatte skal du velge?

Det er ingen tvil om at våren er vakker – snøen smelter, knopper springer ut og luften er klar og frisk. Men selv om denne sesongen er aldri så fin kommer vi ikke utenom at den ofte drar med seg en hel del smuss og grus innendørs. Fortvil ikke, vi har samlet våre tips til hvordan du, ved hjelp av dørmatter, kan holde hjemmet så rent som mulig denne våren.

En dørmatte er en del av interiøret og mange ønsker seg en lekker matte som kan matche resten av hjemmet. Og ikke bare er dørmatten din noe av det første gjestene ser når de kommer på besøk – den kan også være svært praktisk.

Visste du for eksempel at den mest effektive måten å redusere smuss og søl inn i gangen, er å plassere både en matte utenfor døren, og en innendørs?

Utenfor er det lurt å plassere en matte med en form for skrapefunksjon, som gjør at du kan skrape smuss og søl av skoene før du går inn. Hvilket materiale du skal velge på din utendørs dørmatte avhenger i stor grad av hvor mye vær og vind den utsettes for. Kommer den til å bli utsatt for mye vann og fuktighet er et lurt å velge en matte av gummi, som gjør at den er motstandsdyktig mot væske. Dørmatter i gummi er enkle å rengjøre – de trenger kun å spyles rene.

Tips!

Det kan være lurt å legge et teppeunderlag under, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene.Ett teppeunderlag sørger for luftsirkulasjon mellom gulv og teppe, i tillegg vil det også beskytte gulvet ditt, da det hindrer at smuss og støv gnisser mot gulvet.

Våre matter i sisal med bomullskant gir et naturlig og stramt uttrykk som passer godt inn i de fleste miljøer. Sisal er et naturfiber som hentes fra bladene til sisal planter. Naturfiber er antistatiske og trekker derfor ikke til seg støv, noe som gjør matter i sisal til et godt alternativ innendørs.

Et annet, godt valg når det kommer til innendørs dørmatter, er matter i naturmaterialet jute. Jute er et slitesterkt materiale som tilfører rommet lunhet og varme med sitt jordnære, naturlige utseende.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage