Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Et unikt og personlig julehjem

Samtidig som førjulstiden kommer snikende, kommer ønsket om å skape julemagi og innbydende stemning i hver minste lille krok. Esker med de gamle, nostalgiske juleskattene hentes frem og får kanskje selskap av noen nye favoritter, stjernene lyser opp vinduene og før du vet ordet av det er hjemmet forvandlet til et ekstra hyggelig sted å være.

Med unike, vintage interiørelementer blir uttrykket helt eget og personlig, og det jordnære, autentiske uttrykket vi elsker blir bevart. Hos oss finner du et stort utvalg av helt spesielle gjenstander som setter prikken over i’en på interiøret i et hvert hjem. 


La deg inspirere til å skape julemagi sammen med vår kolleksjon 

av unike, vintage småmøbler og interiør.

Lag din egen adventsstake! 


La deg inspirere av vår samarbeidspartner Vibeke Svenningsen som her har brukt en vintage kurv sammen med mose, kongler og kronelys i LED – både unikt, vakkert og brannsikkert!


Oppskrift på adventsstake finner du her

Eller hva med et lekkert, vintage trau? Det ene av sitt slag som ingen har maken til... Fyll det med grønt fra skogen eller evigvarende, naturtro vintergrønt fra butikkhyllene våre. Med kubbelys i LED skapes levende stemning, samtidig som du slipper å bekymre deg for brann.

Vi elsker våre vintage, kinesiske krukker – alle har sitt helt personlige uttrykk, noe som gjør dem ekstra vakre og spesielle. Fyll dem med små juletrær, grønne blader og avskårne amaryllis, eller plant vakre juleblomster i dem – mulighetene er mange, og uttrykket blir uansett helt unikt!

Med tente lys i lykter og lanterner skapes magisk stemning på mørke vinterkvelder.


Vi ønsker deg en unik og god førjulstid!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage