Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Ventetiden er snart over...

S N A R T  A D V E N T

Mykstart førjulstiden med vintergrønne kranser og små trær, tenn enda flere lys og finn frem skinnende stjerner, slik at den gode, kriblende følelsen i magen kan begynne enda litt tidligere...

Med førjulsgleden kommer også forventningene – man vil så mye, men rekker ikke alt. Fikk du ikke gått den skogturen og sanket inn kvister til vasene, eller orker du ikke ta med barna på «prosjekt: binde julekrans» likevel? Gjør det enkelt – med kunstige, naturtro kvister, girlandere, småtrær og kranser som vil dekorasjonene dine få et rustikt og jordnært uttrykk. Og det beste av alt – null-drysse-garanti!

Lys opp de mørke vinterdagene med glitrende lys og skap stemning på en-to-tre i hver minste krik og krok. Med levende flammer blir det autentisk og varmende, og med naturtro LED-lys blir det minst like fint. Et stort pluss er at du kan senke skuldrene og slippe bekymringen for brann!

Snik inn små hint av jul der du ønsker. Noen julekuler i en glassbolle, små julefigurer og vakre englespill gjør at de nostalgiske julefølelsene kan vare enda litt lenger...

Myke tekstiler

La myke tekstiler varme deg i den kalde, fine tida...

Nyt førjulstiden!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage