Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

OM OSS

Home&Cottage er skapt for deg
som liker å gå på oppdagelsesferd blant vakre ting.

Da vi i 2009 etablerte Home&Cottage, hadde vi store ambisjoner og et klart ønske: Vi skulle ikke nødvendigvis være noe for alle – heller mye for noen. Vi ønsket å skape noe nytt, noe som ikke fantes. Vi skulle ha et tydelig definert stiluttrykk i en stil vi selv hadde stor sans for. Den skulle gi gode assosiasjoner til en uformell, avslappet stemning, og passe like godt hjemme som på hytta.

Vi ønsket å gjøre Home&Cottage til et sted vi selv hadde lyst til å stikke innom en gang i blant, både for å la oss inspirere og for å plukke med oss et og annet. Det meste av sortimentet skulle vi utvikle og produsere selv. Slik ville vi skape et unikt uttrykk, og samtidig sørge for at prisene ville bli så bra at alle som hadde lyst også hadde mulighet. I tillegg skulle vi ha et utsøkt knippe merkevarer vi selv likte og som vi følte tilførte konseptet vårt noe godt.

Og slik er det blitt. Vi importerer vakre og kanskje litt annerledes ting fra ulike deler av verden direkte uten fordyrende mellomledd. Med kontroll på hele verdikjeden blir vi unike - samtidig som det reduserer kostnadene våre, og slik kan vi selge fine varer til gode priser. Vårt definerte stiluttrykk har vi rendyrket under mottoet «A casual way of living». Med denne filosofien som grunnmur tilpasses og utvikles uttrykket kontinuerlig i forhold til gjeldende trendbilde.


Når vi ser tilbake, er vi stolte av det vi har fått til – og samtidig stadig sultne på veien videre.

La deg inspirere til «a casual way of living»

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage