Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Kalendergavetips

Desember er den måneden i året hvor vi har mest fokus på å glede andre. Det ligger mye omtanke bak julepresangene vi gir til dem vi er glad i, og mange av oss lar givergleden strekke seg gjennom hele desember ved å gi daglige, små gaver til våre nærmeste.


Men la oss være ærlige – tiden strekker ikke alltid til, og det å tenke ut, handle og pakke inn 24 ulike kalendergaver kan være en stor jobb! La oss gjøre den litt enklere for deg – her har du våre kalendergavetips dette året:

Til velvære-elskeren

Gi bort velduftende lys, pleiende hudkremer, skummende såpe og de mykeste håndklær til dem som liker å kjenne på spa-følelsen hjemme en helt vanlig hverdag!

Til godtemomsen

Finnes det egentlig noen som ikke liker spiselige gaver? Hos oss finner du julens deiligste marsipan, fløtemyke sjokoladetrøfler, kremet og fyldig fudge og din nye favoritt-julegløgg. Med andre ord – noe for enhver smak!

Interiør-elskeren

I juletiden er det ekstra hyggelig å la fine skatter stå fremme for å skinne. La gamle favoritter få selskap av nye skatter og gi bort et nytt tilskudd til interiøret da, vel! En vakker lyslykt, nye ornamenter til juletreet eller et nydelig englespill vil garantert glede en interiør-elsker.

Tips!


Lag årets julekalender med 24 vakre, unike juleornamenter

til den du er glad i!

Varmende gaver

Forsikre deg om at den du er glad i holder varmen gjennom hele desember. Å gi bort en herlig nattskjorte og sengetøy i flanell, myke tøfler eller lune tepper er som å gi bort en god klem – omsluttende, hjertevarmt og omtenksomt.

God førjulstid

fra alle oss i Home&Cottage

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage