Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Rockwood – én kjøpmannsdisk, to stiler

En av våre absolutte bestselgere er kjøpmannsdisken Rockwood – et solid kvalitetsmøbel som er like fin hjemme som på hytta. Den gir god oppbevaringsplass samtidig som den er et smykke i rommet med sitt robuste, tidløse uttrykk.

Rockwood finnes i to ulike størrelser, med enten 9 eller 12 skuffer. 

I tillegg kan du velge mellom tre nydelige farger, noe som gjør at den passer inn i mange ulike miljøer.

Den allsidige kjøpmannsdisken gjør seg også utmerket som et oppbevaringsmøbel på kjøkkenet. Enten du trenger plass til tørrvarer, spisebrikker, kjøkkenhåndklær eller sølvtøy – her har du plass til alt sammen, og litt til. Med noen urter i vakre potter, noen fine lyslykter og et lekkert serveringsbrett på toppen binder den kjøkkenet og spisestua sammen på en elegant måte.

I våre øyne sklir Rockwood perfekt inn i enda flere rom, f.eks. på soverommet for å romme undertøy og sengetøy, på barnerommet for å oppbevare leker, eller på badet, som et unikt og tøft servantskap (med litt tilpasning). Bruksområdene er mange og det er bare din egen fantasi som setter grenser!

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage