Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Tips

Hvordan vaske håndklær riktig?

Et nytt, rent håndkle er behagelig og gir en følelse av godt velvære. Her kan du lese mer om hvordan du skal vaske håndklærne dine riktig, hvor ofte, om du trenger å bruke skyllemiddel, og kvalitetene vi har.

Hvordan vaske sengetøy og laken

Regelmessig og riktig vask av sengetøy er viktig for velvære og god hygiene. Her finner du våre smarte tips til hvor mange grader du skal vaske sengetøyet på, hvor ofte du bør vaske sengetøyet og alt annet du kanskje lurer på?

Durance – en favoritt til tøyvask

Durance var de aller første som startet med rene husholdningsprodukter før noen andre engang hadde tenkt tanken, og i løpet av 30 år har disse fantastiske produktene blitt favoritter i norske hjem.

Hvordan velge riktig spisebord?

Hvilket spisebord skal du velge? Vi har samlet noen tips som kan hjelpe deg på vei.

Borddekkings guide

Vil du lære hvordan du dekker bordet som restaurantene gjør? Eller bare litt enkel inspirasjon til selskapet du snart skal gjennomføre? Få tipsene her!

Soverommet

Vi elsker mykt sengetøy og lange, late morgener i sengen. Soveromsavdelingen vår fylles opp med høstnyheter– og enten du liker den koselige flanellfølelsen eller ønsker en strammere hotellfølelse med crispy sateng bør du finne en ny favoritt.

Rockwood – én kjøpmannsdisk, to stiler

En av våre absolutte bestselgere er kjøpmannsdisken Rockwood – et solid kvalitetsmøbel som er like fin hjemme som på hytta. Den gir god oppbevaringsplass samtidig som den er et smykke i rommet med sitt robuste, tidløse uttrykk. 

Hvordan velge teppe

Et teppe kan forandre et rom ved å tilføre det mer varme og personlighet. Men hvordan orientere seg i en jungel av valgmuligheter? Her er noen gode tips til hva du bør tenke på.

Belysningsguide

Sakte, men sikkert, sniker høstmørket seg atter en gang innpå oss, og i tiden fremover blir derfor belysning og lamper ekstra viktig. Med riktig (og nok) belysning vil rommet både bli hyggeligere å være i, og interiøret vil bli mer harmonisk og gjennomført

Hvordan velge riktig sofa

En sofa er et av husets viktigste møbler, og å kjøpe ny kan virke som en stor og vanskelig avgjørelse. For hvordan finner du egentlig den riktige sofaen for deg og din stue? Hvor stor skal den være, og skal du kanskje velge hjørnesofa, eller hva med en sjeselong?

Lysvettregler

Skap en lun og koselig stemning på mørke kvelder med brennende lys fra Home & Cottage. Vi er stolte av å tilby lys av høy kvalitet, enten du foretrekker telys, kubbelys eller kronelys. Men husk, når du tenner levende lys, er det viktig å ta hensyn og vise varsomhet rundt brennende flammer for å sikre deg og hjemmet ditt.

Hvilken dørmatte skal du velge?

En dørmatte er også en del av interiøret, og mange ønsker seg en som kan matche resten av hjemmet. For ikke bare er dørmatten din noe av det første gjestene ser når de kommer på besøk – den hjelper også til med å hindre smuss og søle fra å bli med videre inn i huset..

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage