Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Tips

Soverommet

Vi elsker mykt sengetøy og lange, late morgener i sengen. Soveromsavdelingen vår fylles opp med høstnyheter– og enten du liker den koselige flanellfølelsen eller ønsker en strammere hotellfølelse med crispy sateng bør du finne en ny favoritt.

Rockwood – én kjøpmannsdisk, to stiler

En av våre absolutte bestselgere er kjøpmannsdisken Rockwood – et solid kvalitetsmøbel som er like fin hjemme som på hytta. Den gir god oppbevaringsplass samtidig som den er et smykke i rommet med sitt robuste, tidløse uttrykk. 

Hvordan velge teppe

Et teppe kan forandre et rom ved å tilføre det mer varme og personlighet. Men hvordan orientere seg i en jungel av valgmuligheter? Her er noen gode tips til hva du bør tenke på.

Belysningsguide

Sakte, men sikkert, sniker høstmørket seg atter en gang innpå oss, og i tiden fremover blir derfor belysning og lamper ekstra viktig. Med riktig (og nok) belysning vil rommet både bli hyggeligere å være i, og interiøret vil bli mer harmonisk og gjennomført

Hvordan velge riktig sofa

En sofa er et av husets viktigste møbler, og å kjøpe ny kan virke som en stor og vanskelig avgjørelse. For hvordan finner du egentlig den riktige sofaen for deg og din stue? Hvor stor skal den være, og skal du kanskje velge hjørnesofa, eller hva med en sjeselong?

Hvilken dørmatte skal du velge?

Det er ingen tvil om at våren er vakker – snøen smelter, knopper springer ut og luften er klar og frisk. Men selv om denne sesongen er aldri så fin kommer vi ikke utenom at den ofte drar med seg en hel del smuss og grus innendørs. Fortvil ikke, vi har samlet våre tips til hvordan du, ved hjelp av dørmatter, kan holde hjemmet så rent som mulig denne våren.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage