Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

September med Vibeke

Jeg er et skikkelig høstmenneske og elsker alt denne årstiden har å by på. Å kjenne den kjølige og klare luften mens jeg vandrer i skogen og sanker herlig naturmateriale er noe av det beste jeg vet, og jeg er like glad i å kose meg ute som inne i denne tiden.

Når høsten melder sin ankomst, går jeg inn i en ekstra kreativ periode. Fargene, lyset og naturens forvandling inspirerer meg til å skape kreasjoner med naturens eget materiale, og i september produseres de første kransene. Da bruker jeg ofte blomster, frukt og busker fra min egen hage som materiale.


Denne måneden vil jeg vise deg hvordan jeg har laget årets første høstkrans, og kanskje blir du inspirert til å lage din egen? I så fall er sikker på at du vil ha stor glede av den i månedene som kommer, enten du henger den opp som veggpryd inne, eller du lar den dekorere utsiden av en dør.

Dette trenger du:


- En stor halmkrans
- Ståltråd, både tynn og tykk (tykk ståltråd kan kjøpes i blomsterbutikken)
- Hagesaks
- Blomster, grener, blader og frukt

I denne kransen har jeg brukt «Annabell»-hortensia, syrinhortensia, hortensia, epler, eukalyptusgrener og buskvekster fra hagen, men du kan selvsagt velge fritt ut ifra egne favorittblomster, kvister og blader, og det du måtte ha tilgjengelig.Slik gjør du:


Klipp opp eukalyptusgrener og lag små bunter med hortensiablomster og grønne buskvekster. Bind grener og bunter en og en rundt hele kransen, slik at de til slutt dekker hele.
Fest deretter syrinhortensia eller annen dekor,
og til slutt festes eplene med en tykk ståltråd som kan holde dem stabile og tett inntil kransen.

Og vips – din rause, skjønne høstkrans er ferdig. Denne vil holde seg fin lenge, og du kan enkelt fylle på med andre vekster og blader etter hvert som høstens vakre farger trer frem.Så lag deg en hyggelig plass i hagen, tenn noen koselige lykter, fyll opp tekoppen og skap noe som vil glede både deg og andre i denne herlige tiden.Hilsen Vibeke

@Vibekedesign

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage