Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

322 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 11
Neste

Tekstil

Skap et lunt og innbydende soverom med vårt store utvalg av soveromstekstiler. Med en kombinasjon av våre myke sengesett og laken, deilige puter og dyner samt vakre gardiner og gulvtepper kan du enkelt skape ditt drømmesoverom.

For en god natts søvn kan du velge sengesett og laken laget av myk bomull, delikat lin eller varmende flanell. Kombiner dem med matchende putetrekk, sengetepper og pynteputer for å gi sengen din en ny look. For kaldere netter har vi også nattøy som holder deg god og varm samt våre dyner og puter sørger for at du våkner frisk og uthvilt hver morgen.

Gardiner er også en viktig detalj for å få en lun og god atmosfære på soverommet. Velg gardiner som passer til din innredningsstil, enten du foretrekker en romantisk, bohemsk følelse eller et minimalistisk uttrykk. La lyset strømme inn eller skap en koselig, intim atmosfære med våre vakre gardinløsninger.

Ikke glem å legge til tekstur og varme til ditt soverom med myke gulvtepper, ryer og pledd. Med disse vakre tekstilene vil rommet føleles lunere og sette et personlig preg på innredningen.

Gå på oppdagelsesferd nå for å utforske vårt utvalg av soveromstekstiler. La deg inspirere av ulike farger, mønstre og teksturer og skap et soverom der du kan lade batteriene.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage