Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Sengesett

Skap et behagelig og avslappende soverom med vårt store utvalg av sengesett. Våre sengesett kommer i ulike farger, materialer og størrelser slik at du kan finne det perfekte sengesettet for ditt soverom.

Med våre sengesett i ulike materialer kan du tilpasse soverommet til de ulike årstidene. For de kaldere månedene er det godt med varmende flanellsengesett, på sommeren vil et sengesett i lin virke avkjølende, mens bomull er det perfekte all round sengesettet. Våre tekstiler er ikke bare behagelige mot huden, de er også slitesterke og enkle å vedlikeholde, noe som gjør dem til den perfekte investeringen for ditt soverom.

Velg fra vårt brede spekter av farger og mønstre, fra beroligende nøytrale nyanser til mer livlige fargesammensetninger. Med våre sengesett kan du enkelt forvandle ditt soverom til et deilig tilfluktssted hvor du kan lade opp energien etter en travel dag.

Ta en titt på vårt utvalg nå og drøm deg bort blant vakre sengesett og lune komfortable soverom.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage