Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

0 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager

  Tepper og ryer

  Hvis du drømmer om et lunt soverom det er godt å våkne i anbefaler vi å ta en titt på våre tepper. Gulvtepper og ryer på soverommet bidrar ikke bare til en god morgenstund, de gjør også soverommet lunere og gir en god atmosfære.

  Med et teppe på soverommet får du en myk og behagelig start på morgenen. Og hos oss finner du et stort utvalg av tepper i ulike materialer som blant annet ull, bomull og jute slik at du kan finne noe som passer ditt soverom og din personlige stil. Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære med et ensfarget teppe eller ønsker et mønstrete teppe som soverommets midtpunkt, har vi tepper og ryer som passer til din stil.

  Våre tepper og ryer kommer i ulike størrelser slik at de skal passe alle soverom. Uansett om du ønsker et stort teppe til å ha under sengen eller en rye som kan plasseres på hver side har vi noe for enhver smak. Utforsk vårt sortiment av tepper og ryer nå, og gi soverommet ditt den oppmerksomheten det fortjener. Legg til varme, tekstur og personlighet med våre vakre tepper, og gjør soverommet ditt til et sted du virkelig gleder deg til å komme hjem til.

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage