Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

0 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager

  Gardiner

  Utforsk vårt utvalg av gardiner til soverommet. Gardiner er et viktig element på soverommet som kan hjelpe til med å løfte helheten og gi følelsen av et nytt rom. Utforsk vårt varierte gardinutvalg, fra lette og delikate stoffer til tyngre tekstiler som gir rommet en følelse av varme og intimitet. Uansett om du foretrekker gardiner i lin, bomull ull eller velour har vi flere ulike alternativer å velge mellom.

  Våre gardiner kommer i ulike farger, mønstre og teksturer, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt soverom. Skap et mykt og behagelig lys ved å velge lyse gardiner som slipper inn sollyset, eller lag et intimt og koselig atmosfære med mørkere gardiner som gir deg privatliv og ro.

  Ta en titt på vårt utvalg nå for å finne den perfekte gardinen for ditt soverom og din personlige stil. La soverommet bli et lunt og godt tilfluktssted.

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage