Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Skinn

Utforsk vår kolleksjon av ekte skinnprodukter. Med en skinnfelle får du en tøff og rustikk look på soverommet.

Våre skinnprodukter er håndplukket for sin mykhet og holdbarhet, og de er laget av ekte skinn av høyeste kvalitet. Enten du legger det over sengen, plasserer det ved siden av sengen som et varmt og mykt gulvteppe, eller bruker det som et tøft tilbehør til din favorittstol, vil våre skinnprodukter legge til et snev av rustikk stil til ditt soverom.

Våre skinnprodukter kommer i ulike farger og størrelser, slik at du kan finne det perfekte skinnproduktet som passer din smak og innredningsstil. Enten du foretrekker den naturlige fargen til saueskinn eller den elegante glansen til en skinnfelle, har vi et bredt utvalg for deg å velge fra.

Med våre skinnprodukter kan du skape et soverom som ikke bare ser fantastisk ut, men som også føles utrolig behagelig. Utforsk vårt utvalg av ulike skinnprodukter og gi soverommet ditt en oppdatering.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage