Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

843 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 27
Neste

Soverom

Home&Cottage har et stort utvalg av tekstiler og produkter til soverommet som vil hjelpe deg med å skape en avslappende og komfortabel atmosfære i ditt hjem. Fra sengetøy og dyner til puter og tepper, har vi alt du trenger for å skape ditt drømmesoverom.

Vårt utvalg av sengetøy inkluderer et bredt spekter av stilige og behagelige alternativer, fra enkle og elegante til mer dekorative og unike design. Våre dyner og puter er også tilgjengelige i en rekke forskjellige størrelser og fyllmaterialer for å sikre at du får den beste nattesøvnen.

Vi tilbyr også et stort utvalg av tepper som vil gi ditt soverom et varmt og koselig preg. Enten du foretrekker et enkelt og nøytralt teppe eller et mer fargerikt og mønstret alternativ, har vi noe for enhver smak.

Hos Home&Cottage er vi opptatt av å tilby høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte produktet for ditt behov.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage