Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Belysning

Skap den perfekte atmosfæren med vår soveromsbelysning. Belysningen spiller en avgjørende rolle når det gjelder å skape den gode atmosfæren på soverommet. Hos oss får du belysningsprodukter som kombinerer funksjonalitet og estetikk for å gi ditt soverom det perfekte lyset.

Vi har et stort utvalg av belysningsprodukter som bordlamper, gulvlamper, taklamper og vegglamper. Uansett om du foretrekker et mykt og dempet lys fra en elegant bordlampe, eller om du ønsker å lyse opp hele rommet med en taklampe, har vi produkter som passer dine behov.

Våre bordlamper lyser ikke bare opp rommet, de kan også være vakre dekorelementer på nattbordet eller sminkebordet ditt. Gulvlampene våre tilfører både høyde og lys til rommet, mens taklamper og vegglamper skaper en jevn og beroligende belysning. Lampeskjermer i forskjellige stiler og farger lar deg tilpasse lyset til din personlige smak.

Vi tilbyr også et utvalg av energieffektive og stilige lyspærer for å fullføre belysningsopplevelsen. Enten du foretrekker varmt hvitt eller naturlig dagslys, har vi lyspærer som passer dine preferanser.

Gi ditt soverom den belysningen det fortjener. Utforsk vårt utvalg av belysningsalternativer og skap en harmonisk atmosfære på soverommet.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage