Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

692 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 22
Neste

Spiseplassen

Hos Home&Cottage finner du et bredt utvalg av møbler og produkter til spisestuen som vil gi hjemmet ditt en stilig og innbydende atmosfære. Fra spisestuebord og stoler til serviser og dekorative elementer, tilbyr vi alt du trenger for å skape den perfekte spisestuen.

Vårt utvalg av spisestuebord inkluderer en rekke forskjellige stiler og størrelser, fra klassiske og tradisjonelle til moderne og minimalistiske design. Vi har også et bredt utvalg av spisestuestoler, fra polstrede modeller til enkle og elegante varianter.

For å fullføre spisestuen, tilbyr vi også et bredt utvalg av serviser og dekorative elementer som vil gi bordet ditt et personlig preg. Fra vakre tallerkener og bestikk til unike dekorasjoner som vil skape en minneverdig atmosfære under middagen.

Hos Home&Cottage er vi opptatt av å tilby høykvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Vi er stolte av vårt utvalg og vår ekspertise i å hjelpe kunder med å skape sin drømmespisestue. Besøk oss i dag for å se vårt utvalg av møbler og produkter til spisestuen.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage