Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

162 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 6
Neste

Møbler

Se Home&Cottage sitt utvalg av spisestuemøbler, vi har alt du trenger for å oppdatere spisestuen! Finn ditt neste spisebord hos oss uansett om du foretrekk en rustikk atmosfære eller en strammere stil og kombiner med nye spisestoler. Vi har spisestuestoler og spisesofaer i ulike størrelser slik at du kan finne den perfekte matchen til ditt spisebord.

Oppbevar servise og annet tilbehør i våre skap, hyller og skjenker, det er det perfekte møbel for å holde det ryddig, samtidig som det gir en god stemning til rommet. Eller hva med en klassisk kjøpmannsdisk som aldri går av moten, den gir en unik og nostalgisk stil til spisestuen din.

Hos Home&Cottage finner du alt du trenger for å skape den perfekte spisestuen, fra spisestuemøbler til oppbevaringsmuligheter har du alt du trenger for å skape din egen personlige spiseplass.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage