Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

7 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 1
Neste

Gulvlamper

Gjør ditt soverom til et varmt og innbydende rom med våre vakre gulvlamper. Hos Home&Cottage forstår vi at riktig belysning ikke bare handler om å lyse opp rommet, det handler om å skape en atmosfære. Vårt utvalg av gulvlamper kombinerer funksjonalitet med stil og tilbyr en unik blanding av eleganse og praktisk design.

Enten du leter etter en moderne gulvlampe som gir et sterkt, konsentrert lys for lesing, eller en mer dempet lampe som sprer en myk glød over hele rommet, har vi noe for enhver smak og behov. Våre gulvlamper kommer i ulike stiler, fra strømlinjeformet minimalisme til klassisk vintage.

Vi forstår at detaljene utgjør forskjellen, derfor tilbyr vi også et bredt spekter av lampeskjermer som lar deg tilpasse utseendet. Med rene linjer eller ulike farger vil våre lampeskjermer gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på belysningen.

Utforsk vårt utvalg av gulvlamper i dag og la lyset bli en integrert del av din soveromsopplevelse. Skap den ideelle atmosfæren for ditt soverom og din personlige stil.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage