Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Bordlamper

Skap stemningsfull belysning på soverommet med våre vakre bordlamper. Leter du etter den ultimate stemningen på soverommet? Våre vakre bordlamper er svaret. Hos Home&Cottage finner du et nøye kuratert utvalg av bordlamper som ikke bare er praktiske, men også skaper sjarm og karakter på soverommet ditt.

Uansett om du foretrekker den rustikke sjarmen til vintageinspirerte lamper eller den tidløse elegansen til klassiske design, har vi bordlamper som passer perfekt til din personlige smak og innredning. Skap en romantisk atmosfære med mykt, dempet lys eller lys opp natten med kraftig belysning for lesing – vi har bordlamper for enhver anledning.

Vår unike kolleksjon av lampeskjermer lar deg enkelt forvandle din bordlampe. Velg blant ulike farger og mønstre, og skap din egen stil på soverommet. Enten du foretrekker en enkel, rektangulær skjerm eller den tidløse rundheten, har vi alternativer som vil passe perfekt inn i ditt rom.

Fullfør ditt drømmesoverom med en av våre vakre bordlamper. Utforsk vårt sortiment i dag og skap den perfekte atmosfæren på soverommet ditt.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage