Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Gulvlamper

Skap den perfekte atmosfæren rundt din spiseplass med stilige og funksjonelle gulvlamper fra Home&Cottage. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som kan lyse opp enhver spisestue og kjøkken å legge til et elegant preg på interiøret.

Vårt utvalg av gulvlamper omfatter ulike stiler og design, slik at du kan finne den perfekte lampen som passer til din personlige smak og interiørstil. Enten du ønsker en moderne og minimalistisk gulvlampe, en klassisk og tidløs lampe eller en rustikk og industriell lampe, har vi et bredt spekter av alternativer å velge mellom.

Gulvlamper er ikke bare praktiske, de kan også være et viktig designelement i ethvert rom. Våre lamper er nøye utvalgt for å kombinere funksjonalitet og estetikk, slik at de gir riktig belysning samtidig som de tilfører stil og karakter til interiøret. Velg blant ulike former, materialer og farger for å finne den perfekte gulvlampen som passer til dine behov.

Se vår belysningsguide her.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage