Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

409 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 13
Neste

Baderom

På Home&Cottage har vi alt du trenger for å innrede badet ditt i din personlige stil. Fra luksuriøse håndklær og baderomsmatter til stilige oppbevaringsløsninger og dekorative elementer som vil løfte utseendet på badet ditt til nye høyder. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter og merker som vil hjelpe deg med å skape den perfekte spafølelsen på badet ditt.

Enten du ønsker å skape en avslappende og beroligende atmosfære med dempet belysning og en mild duft, eller ønsker å skape en mer energisk og livlig atmosfære med fargerike og oppsiktsvekkende detaljer, har Home&Cottage alt du trenger for å skape den ønskede stemningen.

Vi er stolte av å tilby høykvalitetsprodukter som ikke bare ser fantastiske ut, men som også er slitesterke og funksjonelle. Fra myke og absorbere håndklær til sklisikre baderomsmatter, vil alle produktene i vårt sortiment bidra til å skape en avslappende og innbydende atmosfære på badet ditt.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage