Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

0 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager

  Gardiner

  Oppdag vårt utvalg av gardiner! Vil du skape en personlig stil rundt din spiseplass har vi et utvalg av gardiner i ulike materialer som blant annet lin, bomull, ull og velour.

  Lingardiner er et flott alternativ for de som foretrekker en naturlig og rustikk stil. Lin er et slitesterkt materiale som gir et avslappet og organisk uttrykk til rommet. Lingardiner er også kjent for sine gode lysfiltrerende egenskaper, noe som gjør dem ideelle for å skape et mykt og diffust lys i rommet.

  Bomullsgardiner er et allsidig valg som passer til de fleste innredningsstiler. Bomull er et mykt og pustende materiale som gir et lyst og luftig uttrykk til rommet. Våre bomullsgardiner kommer i ulike farger og mønstre, slik at du kan finne den perfekte matchen for ditt hjem.

  Ullgardiner tilfører ikke bare en lun følelse, men de bidrar også til å isolere rommet og holde på varmen. Ull er et naturlig materiale som er kjent for sine varmeegenskaper, og ullgardiner gir et koselig preg til ethvert rom.

  Hvis du ønsker en mer luksuriøs og glamorøs følelse, vil våre velourgardiner være det ideelle valget. Velour er kjent for sin mykhet og glans, og det gir en elegant og sofistikert touch til ethvert rom. Velourgardiner skaper også en følelse av varme og komfort.

  Utforsk vårt utvalg av gardiner nå for å finne de perfekte gardinene som passer til din stil og preferanser.

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage