Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Servise

Utforsk vårt utvalg av servise til spiseplassen. Vårt sortiment består av tallerkener, asjetter, skåler, krus og serveringsfat, slik at du enkelt kan dekke vakre bord til deilige måltider.

Våre tallerkener er vakre og funksjonelle og kommer i ulike størrelser og stiler slik at du skal finne servise som passer dine matretter og din stil. Enten du ønsker enkle og elegante tallerkener eller mer unike og dekorative design, har vi flere ulike alternativer.

For mindre porsjoner og delikate serveringer, tilbyr vi også et utvalg av asjetter og skåler. Disse er ideelle om man skal servere forretter, salater eller suppe for eksempel. Utforsk våre forskjellige størrelser og former for å finne det som passer best til din serveringstil.

Vi har også et stort utvalg av kopper og krus som er perfekte til varme drikker som kaffe eller te.

Når det kommer til servering, har vi også et utvalg av serveringsfat som lar deg presentere maten på en elegant måte. Våre serveringsfat kommer i forskjellige størrelser og materialer, og er perfekte for å servere delikate forretter, hovedretter eller desserter.

Utforsk Home&Cottage nå for å oppdage vårt utvalg av servise. Fra tallerkener og asjetter til skåler, krus og serveringsfat, har vi alt du trenger for å skape god stemning rundt måltidene. 

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage