Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Lykter

Skap en stemningsfull atmosfære rundt spisebordet med Home&Cottage sitt utvalg av lykter. Vi tilbyr et variert utvalg av vakre lykter som vil bidra till hyggelige måltider og spesielle øyeblikk.

Vår kategori for lykter inkluderer flere ulike alternativer, fra klassiske lysestaker til rustikke og unike design. Uansett om du ønsker å skape en romantisk middag for to eller ønsker å sette et varmt og innbydende preg på familiemåltidene, har vi et bredt utvalg å velge mellom.

Utforsk vårt sortiment av lykter og la deg inspirere av forskjellige former, størrelser og materialer. Våre produkter er nøye utvalgt for å kombinere funksjonalitet og estetikk, og de er laget av gode materialer som sikrer en trygg og vakker belysning.

Lykter kan være med på å skape den perfekte stemningen ved spisebordet. Velg lykter som passer til din spiseplassinnredning og din personlige stil, og legg til et snev av magi til dine måltider.


Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage