Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

51 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 2
Neste

Kjøkkentilbehør

Oppgrader spiseplassen med kjøkkentilbehør fra Home&Cottage. Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter som kan gi ditt kjøkken den perfekte finishen samt hjelpe deg med å skape et pent og praktisk kjøkkenmiljø.

I vårt utvalg av kjøkkentilbehør finner du redskapene du trenger både før, under og etter et middagsselskap. Alt fra fjøler og sleiver til matlagingen, til bordbrikker og fat til serveringen samt koster og skuresvamper til oppvasken. Uansett om du er en profesjonell kokk eller en lidenskapelig hjemmekokk, har vi alt du trenger for å gjøre matlagingen enklere og mer inspirerende.

Besøk Home&Cottage nå for å oppdage vårt utvalg av kjøkkentilbehør. Velg produkter som passer til dine behov og preferanser, og oppgrader kjøkkenet og spiseplassen din med funksjonelle og stilige produkter. Med våre kvalitetsprodukter kan du enkelt lage måltider, å skape minneverdige øyeblikk på kjøkkenet.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage