Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Hvilestoler

På soverommet kan det være ekstra deilig å lage et eget hjørne for ro og avslapping med en hvilestol fra Home&Cottage. Vi har lenestoler som passer til ditt soverommet uansett om du ønsker å lese en god bok, nyte en kopp te eller bare lene deg tilbake og slappe av. 

Våre hvilestoler kommer i et variert utvalg av materialer, farger og stiler, fra myke stoffer til teksturert skinn.  Med ergonomisk design og slitesterke materialer er våre hvilestoler laget for å vare og gi deg årevis med avslappende stunder.

Uansett om du foretrekker en moderne lenestol med rene linjer eller en klassisk stol med vintage sjarm til soverommet, har vi noe som passer din smak og innredningsstil.

Utforsk vårt utvalg av hvilestoler nå og forvandle ditt soverom til et avslappende fristed. Med våre komfortable og stilige hvilestoler kan du skape et personlig tilfluktssted hvor du kan lade opp energien etter en travel dag.


Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage