Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

11 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 1
Neste

Speil

Skap et lyst og romslig soverom med speil fra Home&Cottage. Med vakre speil på veggen forsterkes romfølelsen i soverommet samtidig som det er et perfekt dekorelement.

Uansett om du foretrekker et stort veggspeil som gir dybde til rommet, eller et elegant sminkebord-speil, har vårt sortiment noe for enhver smak. Våre speil kommer i forskjellige former, størrelser og rammedesign, fra enkle og moderne rammer til mer rustikke vintage-stiler, slik at du kan finne det perfekte speilet for din personlige stil.

Speil er ikke bare praktiske for å sjekke ditt eget speilbilde; de reflekterer også lyset og skaper en følelse av romslighet, noe som gjør dem ideelle for soverommet. Våre speil er laget av gode materialer og er nøye utformet for å gi deg den høyeste kvaliteten og holdbarheten.

Gi soverommet ditt en oppgradering med speil fra vårt sortiment. Enten du ønsker å åpne opp rommet, forsterke lyset eller legge til en dekorativ touch, er våre speil det perfekte tillegget til ditt soveromsinteriør. Utforsk vårt utvalg av speil nå for å finne det perfekte speilet for ditt soverom.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage