Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

0 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager

  Lys

  Skap den perfekte atmosfæren i ditt soverom med vårt utvalg av telys, duftlys og kubbelys. Våre lys er det perfekte tilskudd for å gi ditt rom en varm og avslappende følelse. Enten du foretrekker den subtile duften av duftlys, det avslappende lyset fra telys eller gløden fra kubbelys, har vi det som trengs for å forvandle ditt soverom til en behagelig oase.

  Våre telys er perfekte for å legge til et mykt lys til rommet ditt. De kommer i forskjellige farger og størrelser, slik at du kan matche dem til din innredning og stemning. Med våre duftlys får du det beste av begge verdener med både behagelige lys og beroligende aromaer som hjelper deg med å slappe av etter en travel dag. Velg blant et utvalg av beroligende dufter som lavendel, vanilje eller frisk sjøbris.

  For de spesielle anledningene eller når du ønsker å skape en dramatisk stemning, er våre kubbelys det perfekte valget. Disse elegante lysene gir et varmt og strålende lys, og er ideelle for romantiske kvelder eller avslappende stunder alene. Utforsk vårt utvalg av telys, duftlys og kubbelys nå og la våre vakre lys hjelpe deg med å finne roen på soverommet.

  Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

  © 2023 Home & Cottage