Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Lykter

Skap en varm og innbydende atmosfære i ditt soverom med vårt utvalg av nydelige lykter. Med våre lykter kan du enkelt tilføre ditt soverom en lun atmosfære og behagelig lys. 

Utforsk vårt varierte utvalg lykter som består av rustikke og klassiske lykter til moderne og stilfulle design. Våre lykter kommer i ulike størrelser og materialer som keramikk, glass og metall slik at du skal finne noe som passer din personlige innredningsstil. Plasser en stor gulvlykt ved siden av sengen for å skape en romantisk belysning, eller velg mindre bordlykter for å gi et delikat preg til nattbordet eller vinduskarmen.

Lyktene våre gir ikke bare lys, men også en følelse av ro og velvære. Enten du velger en enkel og klassisk lykt eller en med mønstre og teksturer, vil den bidra til å skape en avslappende atmosfære i ditt soverom. Utforsk vårt utvalg av lykter nå og la ditt soverom bli badet i et mykt, beroligende lys. Oppdag hvordan disse vakre lyktene kan forvandle ditt rom til en avslappende oase.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage