Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

45 Produkter
Salg
Vis kun varer for nettlager
Pris
Varetype
Farge
Varemerke
Forrige
Side 1 av 2
Neste

Kurver og oppbevaring

Hold soverommet ditt ryddig og stilfullt med vårt utvalg av kurver og oppbevaringsløsninger. Våre kurver og kasser er både stilige og funksjonelle og lar deg organisere eiendelene dine på en elegant måte.

Enten du trenger en kurv for å holde orden på sengetøy eller skittentøy, har vårt sortiment av kurver og oppbevaring noe for enhver smak. Våre produkter er laget av gode materialer, fra naturlig rotting til solid tre som passer godt inn på soverommet.

Våre kurver er ikke bare praktiske, de tilfører også en organisk og varm atmosfære til ditt soverom. Fra elegante flettede kurver til skinnkurver og trekasser består vårt utvalg av forskjellige stiler og størrelser, slik at du kan finne den perfekte løsningen for dine behov.

Skap et harmonisk og ryddig miljø med våre kurver og oppbevaringsløsninger. Enten det er en kurv for å holde stearinlys og pledd innen rekkevidde eller en skjult boks for småskatter, vil våre produkter hjelpe deg med å holde det ryddig uten å ofre stilen.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage