Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Knotter og knagger

Med vårt utvalg av stilige knotter og knagger kan du enkelt tilføre et preg av personlighet til ditt soverom. Knotter og knagger er små detaljer som er både praktiske og stilige elementer man kan bruke for å fornye soverommet.

Enten du foretrekker klassiske treknagger, rustikke jernknotter eller praktiske knaggrekker, har vårt sortiment noe for enhver smak. Våre produkter er laget av materialer av god kvalitet noe som garanterer både holdbarhet og stil. Med våre knaggrekker kan du henge opp baderomskåper og håndklær, eller hva med bytte ut knottene på garderobeskapet eller nattbordte for å få en mer personlig stil?

Med vårt varierte utvalg kan du enkelt tilpasse din innredning. Enten du vil ha en landlig, vintage stil eller en moderne, minimalistisk følelse, har vi knaggene og knottene som kan hjelpe deg med å realisere din visjon. Gå på skattejakt blant våre knagger og knotter nå for å finne dine personlige favoritter.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage