Lagrede varer

Laster inn dine lagrede produkter …

Pledd

Pledd

Pakk deg inn i varme og komfortable pledd fra Home&Cottage. Vi tilbyr et bredt utvalg av pledd i ulike farger og materialer slik at du enkelt kan finne ditt nye favorittpledd.

Enten du er på utikk etter et mykt og lunt pledd for kalde vinterkvelder, et lett og luftig pledd for sommeren eller et trendy og moderne pledd som en del av din interiørstil, har vi et bredt utvalg å velge mellom.

Et pledd kan være den perfekte følgesvenn for å skape en avslappende atmosfære i stuen, soverommet eller utendørsområder. Bruk det til å varme deg på kalde kvelder, legg det over sofaen eller sengen som en dekorativ touch, eller ta det med deg ut på piknik eller terrassen for å nyte frisk luft.

Velg pledd som passer til din stil og behov, og få et lunt og komfortabelt hjem. Med våre kvalitetsprodukter kan du skape et hyggelig og innbydende miljø for avslapning og kos.

Home&Cottage er en møbel- og interiørkjede som ble etablert i 2009 med et tydelig definert stiluttrykk - et uttrykk vi har rendyrket under «vignetten» a casual way of living.

  • Telefon: 21 39 20 00
  • Org nr: NO 993449474MVA
  • Nettbutikk@homeandcottage.no

© 2023 Home & Cottage